Vilja logo
Treningsreise
Miami og cruise i Karibia, Karibia

Svettefest i Miami og Cruise i Karibia

Med leder

Camilla Aastorp Andersen

Den ultimate ferien med påfyll av varme, D- vitaminer og trening med treningsfrue, Camilla. Vi drar «over dammen» til den digge stranden, Miami Beach, før vi seiler til Karibia.

TRENINGSREISE
Fullbooket!

Reisens høydepunkt

 • Daglige treningsøkter på land og til sjøs
 • Oppleve Miami Beach
 • 8 netters seiling i Karibia med «Explorer Of The Seas»
 • Fantastiske matopplevelser
 • Underholdning i verdensklasse
 • Magiske solnedganger
Portrettbilde av Camilla Aastorp Andersen

Leder:

Camilla Aastorp Andersen

Dato:

13.okt. - 24.okt.
Pris 27 990 kr

Reisen er fylt til randen med opplevelser kombinert med fellesskap, treningsglede og velvære. Vi starter med to overnattinger på Miami Beach - hvor du får tilbringe noen timer på stranden, shoppe litt, eller bare nyte tilværelsen. Camilla legger til rette for trening mens vi er her.

Etter to flotte dager på Miami Beach tar vi turen til Royal Caribbean Cruise line sitt flotte skip, Explorer Of The Seas. Skipet tilbyr alt av aktiviteter og underholdning.

I løpet av seilingsdagene besøker vi Bonaire, Curacao, og fantastiske Aruba , hvor vi skal tilbringe hele dager sammen med nye opplevelser, trening, soling, og bading. Du har også mulighet til egentid og utflukter på de forskjellige stedene om du heller vil det.

Stedet

Miami og cruise i Karibia

Miami
Miami var det første og mest kjente badestedet i Florida. I Miami er det South Beach som gjelder. Stranden er utrolig fin og stor og nattelivet er intensivt og sofistikert. Her skal vi trene på stranden, nyte livet på South beach og shopping i Lincoln Road.

Kralendijk, Bonaire

Washington Slagbaii er nasjonalparken på øyen som dekker en femtedel av øya. Med sitt dramatiske ørkenlandskap, mangrovelaguner, berømte rosa flamingoer tilbyr Bonarie uendelige utendørs-eventyr sammen med en dose kolonial sjarm.

Willemstad, Curacao

Curacao er en skattekiste av kulturelle attraksjoner, rik historie og natur - fra ørkenlandskap og klipper til 38 spektakulære og for det meste bortgjemte strender. Sint Anna Bay skiller de to sidene av hovedstaden Willemstad. Punda, den opprinnelige bosetningen, er et ryddig rutenett fylt med butikker og unike markeder, restauranter og utendørskafeer. For ikke å nevne den berømte tropiske nederlandske arkitekturen i levende fargetoner.

Oranjestad, Aruba
På Aruba blandes nederlandske tradisjoner med øysjarm. Hovedstaden og havnebyen Oranjestad, er best kjent for sine fargerike nederlandske koloniale "papperkake" hus malt i lyse karibiske fargetoner. Mens Aruba bare er 20 mil fra spiss til spiss, er det fullpakket med utrolige kontraster.

Overnatting

Cruise og Miami

Miami - Marseilles Hotel

Marseilles Hotel ligger i hjertet av Art Deco distriktet på South Beach og bare 100 meter fra den deilige stranda. Her er det kort vei til Lincoln Road - kjent for shopping i verdensklasse og utelivsområdet med restauranter, lounger og barer. Bare 100 meter fra hotellet finner du milevis med gylden sandstrand og Atlanterhavet. Muscle Beach og Lummus Park med utendørs trenings fasiliteter er perfekt for en gjeng med treningsglade damer, og disse ligger i lett oppvarmings avstand fra hotellet. Hotellet byr på både restaurant og bar, lounge område, basseng og WiFi.

Romtype:
Delt twinrom
Rombeskrivelse:
Fine, lyse og moderne twinrom med treparket.

Cruise med Royal Caribbean Cruise line sitt herlige skip Explorer Of The Seas.

Skipet tilbyr alt av aktiviteter, underholdning og mange spennende opplevelser. Her kan du slappe av i solariumet (kun for voksne), nyte deilig mat i en av de mange restaurantene, få med deg et fantastisk show i hovedteateret eller ta en cocktail i en av barene.

Romtype:
Utvendig lugarer
Rombeskrivelse:
Vi blir innlosjert i freshe og fine utvendige lugarer. Med to gode senger og flott utsikt.

Leder

Camilla Aastorp Andersen

Reisetyper: Treningsreise

Med Camilla er det mye energi og treningsglede som står i fokus. Hun elsker å jobbe med mennesker, og er ekstra glad i å se andre nå sine mål. Hun har et stort ønske om å folkeliggjøre CrossFit så hennes treninsøkter vil være inspirert av dette.

Portrettbilde av Camilla Aastorp Andersen
Les mer om Camilla Aastorp Andersen

Dagsprogram kommer

Dagsprogram kommer

Inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Miami via København
 • Transport fra flyplass- hotell- havn- flyplass
 • Innkvartering 2 netter i delt rom på South Beach
 • 8 netter ombord Explorer of the Seas i delt utvendig lugar
 • Helpensjon ombord cruiseskipet
 • Skatter, avgifter, tips ombord på skipet
 • Daglige treningsøkter med Camilla
 • 3 karibiske destinasjoner
 • Et tre planet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flyinformasjon

Avreise 13.oktober
Oslo, Gardermoen - København kl. 07:10 - 08:20
København - Miami kl. 09:35 - 13:55

Hjemreise 23.oktober
Miami - København kl. 15:50 - 07:30 + 1
København - Oslo, Gardermoen kl. 09:25 - 10:25

Praktisk informasjon

Elektronisk innreisetillatelse

Husk at for å reise til USA må du ha godkjent ESTA eller visum. Pass må være gyldig minst 6 mnd etter returdato. I skrivende stund er det også et krav om å være fullvaksinert. Og i tillegg ha boosterdose eller ha gjennomgått Covid sykdom, samt negativ test 24 timer før avreise.

Trening, sol og sjø - og opplevelser i kø.