Vilja logo
Yogareise, Treningsreise, Aktiv ferie
Norge, Geilo

Viljahelg - aktiv jentetur til Geilo

Vi ønsker å inspirere kvinner til å investere i seg selv – i egen økonomi, helse, energi - og til å ta egne valg. Bli med på en helg med kvinnekraft i fokus!

Reisens høydepunkt

 • Inspirasjonsdag med Henriette Lien
 • Økonomisk-bevissthet og sparetips med Mona Berget
 • Trening med fokus på kvinnekraft med Christin Kalve
 • Avslapping og velvære og tilgang til Spa - avdelingen mot tillegg
 • Yoga for stressreduksjon
 • Fellesskap med andre kvinner
Dato: 3. mai - 5. mai 2024 / 3 dager
Pris 4 450 kr
Enkeltromstillegg: 1 000 kr

Invester i Deg selv - Viljahelg 2024!

På Viljahelg 2024 får du ny kunnskap, inspirerende foredrag, stressreduserende yoga og kvinnekraftfokusert trening. Du drar hjem full av inspirasjon og med verktøy for å mestre hverdagen og til å ta kontroll over eget liv. Rett og slett som en litt sterkere og tryggere utgave av deg selv!

Inspirasjonsdag med Henriette Lien: Mentalt og fysisk påfyll

Lever du sånn du ønsker? Er du bevisst på hvilken retning livet tar – eller henger du bare med og prøver å følge flokken?

Henriette Lien har reist hele livet, tatt modige valg, og aldri brydd seg om andres meninger. Hennes livsfilosofi er at vi alle må finne vår egen vei. Hun inspirerer oss til å ta vare på oss selv, tro på egen verdi, og leve som vi vil – og skal gjennom helgen gi oss verktøy på hvordan vi skal klare det.

Ved bevisstgjøring av våre tankemønstre og daglige vaner, vil vi øve på tilstedeværelse og det å skru av autopiloten. Gjennom ulike yoga-former, movement, meditasjon og Henriettes teknikker skal vi utfordre egen komfortsone, kanskje oppdage nye sider av oss selv - og viktigst av alt, ha det gøy på veien.

Sikre egen økonomiske trygghet

Selv i et likestilt land som Norge, er det fremdeles store økonomiske kjønnsforskjeller. Personlig økonomi er ofte et tabu blant kvinner – og noe vi ikke snakker om, selv med våre næreste venninner. Dette vil vi endre på!

Mona Berget, en økonomientusiast med 30 års erfaring i ledelse og forretningsutvikling, brenner for å hjelpe kvinner med å bli økonomisk smartere! Denne helgen skal Mona ta hull på økonomi-bobla og gi deg både fakta og verktøy for å skape en uavhengig økonomi, krydret med humor og historier fra virkeligheten.

Er du klar for å investere i egen fremtid og vil du vite hvordan du kan få en "gratis" reise til Zanzibar i 2025? Få svarene på Vestlia.

Prioriter egen helse

Helgen byr også på variert trening, yoga, naturopplevelser og egentid. Helse, natur og livsenergi går hånd i hånd, så det er viktig å finne en aktivitet du liker. Christin byr på inspirerende og variert trening, myk yoga og rytmer. Du får alltid en effektiv og smart styrketrening med Christin, nyt og pust ut på yogamatta og lær hvordan du kan redusere stresset i kroppen med enkle grep. Kjenn hjertet slå i det du vandrer på turstier med Viljagründer Charlotte eller slapp av og nyt etterlengtet stillhet i hotellets velvære-avdeling. Du velger selv!

Vær ditt eget forbilde

Vi mener at kunnskap og bevissthet gir frihet. Med en helg som har fokus på viktige temaer som helse, økonomi og det å ta bevisste valg– vil vi også bidra til lave skuldre, mestring og økt livskvalitet blant kvinner.

Vær ditt eget forbilde, ta gode valg, og lev slik du ønsker. Bli med på Viljahelg 2024.

Instruktører og foredragsholdere

 • Henriette Lien
 • Mona Berget
 • Christin Kalve

Stedet

Geilo er en fjellkommune hvor store deler av arealet ligger på over 900 meter over havet. Her har du inngangen til to nasjonalparker, Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark. Dette er det perfekte knutepunktet midt mellom Oslo og Bergen, hvor du kommer lettest til med tog. Stedet byr på utrolig mange spennende aktiviteter både sommer og vinter. Med skiløyper, skibakker, turstier, elver og fosser kan du reise hit hele året og oppleve noe nytt hver gang.

Overnatting

Norge, Geilo - Vestlia Resort

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære.
Med en gang du kommer inn på dette hotellet føler du deg hjemme, med herlig smilende betjening som ønsker deg velkommen til fjells. Hotellet ligger midt blant skibakker, vandrestier, fjellvann og fjell, så mulighetene er utallige med Vestlia som utgangspunkt. Her finner du også et stort bassengområde med boblebad og sklie, i tillegg til et eksklusivt spa- og treningssenter. Maten inntar vi i en utrolig koselig restaurant.

Romstype: Delt twinrom, suite for 3 eller flere, enkeltrom
Rombeskrivelse: Moderne og delikate fjellfarger er gjennomgående på hele hotellet, også rommene. Det er god størrelse på alle rom og sengene er utrolig deilige. Her får du virkelig en riktig god natt søvn med ekte fjelluft.

 • Basseng
 • Spa
 • Treningsrom
 • Restaurant
 • Bowlingbane
 • Avstand fra Oslo 3,5 timer/ Bergen 4 timer
Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

Christin Kalve er energisk, åpen og gir mye av seg selv, på reise med henne får du mye mer enn kun trening. Hun har en dyp forståelse for velvære og personlig vekst og gjennom fokus på både mental og fysisk helse hjelper hun deg å ta vare på din indre styrke. Kraften i bevegelse, pust, og positiv tankegang for å oppnå balanse og harmoni tror hun sterkt på. Christin er livsstilscoach, personlig trener, gruppeinstruktør og yogalærer.

Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Henriette Lien

Reisetyper: Yogareise

På tur med Henriette blir det dynamiske yogaklasser i tillegg til yin og meditasjoner hver dag. Hennes lidenskap og ønske for de som blir med på tur er å gi de en liten pause fra hverdagen hvor de kan ta litt avstand fra hverdagen og se både seg selv og livet sitt litt utenfra. På den måten blir det enklere å se om man er på rett spor eller om det er noe man ønsker å justere på. Det blir gode samtaler og latter, men og rom for stillhet og egentid.

Portrettbilde av Henriette Lien
Les mer om Henriette Lien

Program

Treningsbeskrivelse

HIIT/TABATA trening - Vitalitetsboost (20 minutter)

Denne økten er perfekt for deg som ønsker du mer energi, bevegelighet, styrke og vitalitet i hverdagen og den er perfekt for travle kvinner, utrente eller topptrente. Her får du styrket både selvtillit og mestringsfølelse. Det er korte, intensive økter som kan gi deg fantastiske resultater på kort tid. Passer ypperlig for deg som vil oppnå dine helse og fitnessmål uten å følge strenge dietter eller bruke hele dagen på trening. Med kunnskap, energi og entusiasme vil Christin lære deg å lytte til egen kropp, trene smartere, kjenne på mestring og mye glede.

Vinn dagen - Morgenboost (30 - 45 minutter)

Denne treningsøkten er en hyllest til deg og alt du er. Vi vekker kroppen og sjelen med pusteøvelser og indre balanse. Myk yoga i rolig bevegelse. Pulsen får vi opp med en kombinasjon av funksjonelle øvelser og rytmer med energi og vitalitet, og du vil oppleve friheten i å bevege kroppen uten begrensninger. Styrketrening er også en viktig del, fordi vi ønsker å bygge opp den fysiske kraften som speiler din indre styrke. Vi avslutter med avspenning, hvor du får muligheten til å integrere alt du har opplev i løpet av treningsøkten. Du gir slipp på uro, stress, spenninger og finner din ro og balanse.

Pranamovement (30 - 45 minutter)

Bli med på en inspirerende økt som styrker kropp, glede og ro på en autentisk og sjelfull måte. Utforsk din kroppslige frihet gjennom pust, mobilitet, styrke, rytmer og avspenning. Løsne spenninger, opplev dypere forbindelse med deg selv og føl deg fornyet og vital. Uansett erfaring eller form, inviteres du til å dyrke din indre styrke og oppleve harmoni når kropp, sinn og sjel forenes.

De 5 tibetanske riter ( 15 - 30 minutter)

Gjenoppliv din indre kvinnekraft gjennom de fem tibetanske ritene. Opplev transformasjon på alle plan - fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig. Styrk helsen, balanser hormoner, og frem indre ro og balanse. Gjenoppdag femininitet, styrk selvtillit og egenverdi.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 3. mai 2024

Antall dager:3

Pris fra: 4 450 kr

Hva er inkludert

 • Overnatting 2 netter i delt rom
 • Daglig frokost
 • Middag fredag og lørdag
 • Kurs og foredrag i yoga med Henriette Lien - 2 deler
 • Foredrag om hverdagsøkonomi med Mona Berget
 • Variert trening med Christin
 • Yoga, styrke, puls og avspenning med Christin
 • Egentid til spa og velvære
 • Underholdning
 • Flower Power party
 • Fantastisk fellesskap