Vilja logo
Yogareise, Treningsreise, Aktiv ferie
Norge, Geilo

Viljahelg - aktiv jentetur til Geilo

Bli med på en helg full av luksus og egentid! Nyt god søvn, pustepauser og deilig mat. Kom hjem med ny treningsinspirasjon og kunnskap fra inspirerende foredrag om trening, å tro på seg selv og en kroppslig frihetsfølelse! Det blir yogatimer, dans, Burlesque show, stand up, trening, spa, gåturer og felleskap. En helg laget for at du kan senke skuldrene og bare være!

Reisens høydepunkt

 • Fullspekket helg med aktiviteter
 • Fantastisk fellesskap og god stemning
 • Underholdning og dans
 • Spa, avslapping og velvære
Dato: 3. mai - 5. mai 2024 / 3 dager
Pris 4 450 kr
Enkeltromstillegg: 1 000 kr

Kroppsfrihet, trygghet, luksus og egentid!

Vi åpner opp sansene våre, øker selvtilliten og booster energien! Gjennom trening, yoga, dans og bevegelse blir du inspirert og veiledet til å omfavne din egenart og gjenopprette kontakten med din kropp og selvtillit. I helgen får du prøvd deg på ulike øvelser, hilst på din indre gudinne og kjent på pulsen på kroppen.

Treningsøktene til Christin bygger på å bli sterk og stødig i seg selv, både kroppslig og som menneske. I Rebeccas yoga skal vi jobbe med kroppslig trygghet og mot, i dansen kjenne på bevegelsesfrihet og glede.

Det hele toppes med Elaine Bloom som konferansier og sjefsVilja Charlotte som byr på positiv energi og mange gode historier.

Instruktører og foredragsholdere
Elaine Bloom
Rebecca van Eck
Christin Kalve

Stedet

Geilo er en fjellkommune hvor store deler av arealet ligger på over 900 meter over havet. Her har du inngangen til to nasjonalparker, Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark. Dette er det perfekte knutepunktet midt mellom Oslo og Bergen, hvor du kommer lettest til med tog. Stedet byr på utrolig mange spennende aktiviteter både sommer og vinter. Med skiløyper, skibakker, turstier, elver og fosser kan du reise hit hele året og oppleve noe nytt hver gang.

Overnatting

Norge, Geilo - Vestlia Resort

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære.
Med en gang du kommer inn på dette hotellet føler du deg hjemme, med herlig smilende betjening som ønsker deg velkommen til fjells. Hotellet ligger midt blant skibakker, vandrestier, fjellvann og fjell, så mulighetene er utallige med Vestlia som utgangspunkt. Her finner du også et stort bassengområde med boblebad og sklie, i tillegg til et eksklusivt spa- og treningssenter. Maten inntar vi i en utrolig koselig restaurant.

Romstype: Delt twinrom, suite for 3 eller flere, enkeltrom
Rombeskrivelse: Moderne og delikate fjellfarger er gjennomgående på hele hotellet også rommene. Det er god størrelse på alle rom og sengene er utrolig deilige. Her får du virkelig en riktig god natt søvn med ekte fjelluft.

 • Basseng
 • Spa
 • Treningsrom
 • Restaurant
 • Bowlingbane
 • Avstand fra Oslo 3,5 timer/ Bergen 4 timer
Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

På en reise med Christin får du mye mer enn bare trening. Ved å ta godt vare på din indre kraft og glede deg over din egen livskvalitet, blir du enda mer glad i deg selv. Gjennom daglige refleksjoner, variert styrke, mobilitet, puls, core og yoga skaper vi gode helhetlige opplevelser for kropp og sjel sammen. Hennes reiser har alltid fokus på livskraften i egenomsorg, tilstedeværelse, skape hverdagsmagi, velge smarte og varierte treninger.

Mange av oss voksne kvinner kjenner på lagret stress, tidspress, utbrenthet og indre uro, angst, sorg, usikkerhet, sårbarhet, lav egenverdi, dårlige vaner, tomhetsfølelse, listen er lang. Vi har alle en ryggsekk og mange av oss leter etter noe som gir mer mening med livet nå i denne fasen vi er i. Christin har en selv en stor ryggsekk og vert igjennom mørke daler, men gjennom sine egne verktøy av "medisiner" uten bivirkninger står hun stødigere enn noen gang.

Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise, Ansvarlig turisme

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

På programmet

 • Foredrag med karriereveileder Elaine Bloom
 • Bootcamp, Afrodans, yoga og mye mer fra Viljas egne instruktører

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 3. mai 2024

Antall dager:3

Pris fra:4 450 kr

Hva er inkludert

 • Innkvartering i valgt rom
 • Daglig frokost
 • Middag fredag og lørdag
 • Treninger, yoga, aktiviteter og foredrag under hele helgen
 • Underholdning
 • Fantastisk fellesskap

Flytider

Avreise
Fly fra:
Fly til:
Dato:3. mai
Avgang: 3. mai
Hjemreise
Fly fra:
Fly til:
Dato:5. mai
Avgang: 5. mai