Vilja logo
Mindfulness- og pustereise
Thailand, Phang - Nga

Rolige dager med Qigong i soloppgang og solnedgang i januar

Våkne opp til lyden av tropiske fugler og nyt en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene, og vi møtes for Qigong. Nyt ferien din i et rolig område av Thailand.

Reisens høydepunkt

 • Daglige økter med Qigong som mykgjør kroppen
 • Opplev det autentiske Thailand med utflukt til tre templer
 • Sol og varme i fantastiske omgivelser
 • Fred, ro og tid til å la tankene fare
Dato: 24. jan - 9. feb 2025 / 17 dager
Pris 25 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 900 kr

En reise for kropp og sjel med Qigong i Thailand

Vi starter dagene med Qigong - med sakte bevegelser som får kroppen til å mykne og bli sterkere mens tankene får hvile. Du er i ett med naturen og henter inn energi fra dette naturskjønne og frodige stedet. Rolig til sinns spiser du frokost med full oppmerksomhet. Deilig, økologisk salatbar og egg fra frittgående høner gjør godt for kroppen.

Ved stranden og i spaet er det mulighet for rimelige, men deilige timer med massasje. Stranden frister også med herlige bad i Andamanhavet. Du kan ta turer i lokalmiljøet, spise fantastisk mat og få innblikk i Buddhistisk levevis. Og nok av tid til ro og strandturer for deg selv, om du ikke heller vil skravle litt med hyggelige damer i strandkafeen.

I solnedgang mykgjøres kroppen med mer Qigong, og balansen blir styrket i sanden. Du får middag ved stranden, og lyden av sirisser og havet gjør godt før en god natts søvn. Qigong, meditasjon, stillhetstrening og mindfulness/oppmerksomt nærvær gir ro i hode og kropp.

Opplev det autentiske Thailand

En tre-tempel-tur er en heldagstur, og er inkludert i reisen. Her får vi innblikk i Buddhistisk kultur og levevis.

Mulighet for 2-4 timers utflukter for de som ønsker. Disse booker og betaler vi på stedet. Karin har vært her mange ganger, og kan gi råd og tips til om de ulike turene.


Stedet

Phang-Nga er en av de sørlige provinser i Thailand, med kyst mot Andamanhavet. Det er et stort fylke, og vi bor rett ved et lokalt tettsted, Bang Muang med butikker og et lite marked for de lokale beboerne. Takuapa er en av Thailands eldste byer med noen gater preget av Kinesisk tinngruvetid, Kinesisk apotek og et spennende marked. Takuapa, et kvarter å kjøre, har også en nyere bydel med handelssenter. Nærmeste turistby er Khao Lak, ca 20 min biltur, som noen sikkert vil besøke. Vi setter enkelt opp transport hit og dit etter behov.

Overnatting

Thailife Wellness & Meditation Resort

Thailife Wellness & Meditation Resort ligger i fredelig omgivelser og med 6 kilometer nydelig strand som vi har nesten for oss selv. Betjeningen gjør alt for at vi skal ha et supert opphold, og vi blir alltid ønsket hjertelig velkommen tilbake med gode smil. De har fokus på økologisk mat, og dyrker stadig mer av grønnsakene sine selv. Vegetarkost er mulig hvis ønskelig. Thailife har eget basseng, og Andamanhavet er silkemykt og varmt. Qigong skal vi ha i morgensolen på plenen, ved et vakkert lite vann.

Romstype:
Delt bungalow. Egen Bungalow mot tillegg
Rombeskrivelse:
Overnatting er i bungalow i thaistil med god komfort og romslig plass til to. De fleste har en deilig og eksotisk utedusj.

 • Basseng
 • Økologisk mat
 • Avstand til Phuket flyplass: 1 1/2 time
Les mer

Leder

Karin Rød

Reisetyper: Mindfulness- og pustereise

Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder og coach. Hun er utdannet sykepleier, men hennes store lidenskap og hobby er å reise, gjerne til Thailand. Med en gjeng herlige damer som vil lære mer om egen kropp og ha enkel trening og dele samhold og glede, er hun i sitt ess. Qigong er rolige bevegelser fra Tradisjonell Kinesisk Medisin som gir bedre balanse, bevegelighet, stressreduksjon og tankene får hvile.

Portrettbilde av Karin Rød
Les mer om Karin Rød

Slik kan en dag se ut

Qigong før frokost og middag

Egentid – hver dag

2-4 timers utflukter for de som ønsker. Disse booker og betaler vi på stedet. Karin har vært her mange ganger, og er godt kjent i området.

Tre-tempel turen er en heldagstur og, er inkludert i reisen. Her får vi innblikk i Buddhistisk kultur og levevis.

Nivå

Turen er både for deg som ikke har trent Qigong og for øvede som ønsker fordypning. Karin tilpasser til deltakerne.

Dette er en tur for deg som trenger å kjenne på ro, og samtidig er nysgjerrig på hvordan de lokale lever i Thailand.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 24. januar 2025

Antall dager:17

Pris fra: 25 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Phuket via Dubai
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 15 netter innkvartering i delt bungalow
 • Daglig Frokost
 • Velkomst middag
 • Avskjedsmiddag
 • Middag øvrige dager
 • En heldagstur med lunsj
 • Daglig Qi gong/ meditasjon med Karin Rød
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: UAE, Dubai
Dato:24. jan.
Avgang: 24. januar - kl. 14.00
Fly fra: UAE, Dubai
Fly til: Thailand, Phuket
Dato:25. jan.
Avgang: 25. januar - kl. 03.00
Hjemreise
Fly fra: Thailand, Phuket
Fly til: UAE, Dubai
Dato:8. feb.
Avgang: 8. februar - kl. 23.50
Fly fra: UAE, Dubai
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:9. feb.
Avgang: 9. februar - kl. 07.35

Gi deg selv denne tiden.