Vilja logo
Yogareise, Åpen for alle kjønn, VIOVER60 REISEGØY
Thailand, Phuket

Yoga, opplevelser og velvære i Thailand

La tiden stå stille mens du fordyper deg i daglige yogaøkter, egentid og spennende utflukter på et yogaretreat i eksotiske Phuket sammen med Vi over 60/Reisegøy og Vilja. Gå i dybden, finn balansen mellom ro og eventyr - og la ditt indre smil skinne i smilets land.

Reisen er åpen for alle kjønn

Reisens høydepunkt

 • Yoga til soloppgang og solnedgang med fantastisk utsikt
 • Deilig klima som frister til sol og bad
 • Spennende shopping
 • Kulturhistoriske opplevelser i fellesskap
 • Mulighet for mange ulike og spennende aktiviteter
Dato: 17. jan - 28. jan 2025 / 12 dager
Pris 29 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 000 kr

Nyt dager med egentid på et fantastisk yogaretreat

Vi hilser dagen velkommen med myk yoga ved soloppgang, nyter en deilig frokost og gjør oss klare til å utforske. Dagen kan fylles med felles utflukter og aktiviteter, eller du kan legge planer på egenhånd. Det blir masse tid til å finne ro og hvile, lese boka di ved bassenget, krølle tærne i varm sand på stranda eller bade i krystallklart vann og rett og slett bare nyte livet.

Lunsjen din nyter du der du helst vil selv, før vi møtes til yin yoga ved solnedgang. Etter yoga er det tid for middag - tre av disse er inkludert som fellesmåltid med dine nye reisevenner og de andre velger du eller dere etter egne lyster og behov.

Vi bor på Hilltop Wellness Resort, beliggende på en bakketopp med en fantastisk utsikt over vakre og pulserende Phuket. Hotellet har en restaurant og bar som byr på sunne måltider, smoothies og forfriskende drikke. Du får mye tid til å slappe av ved bassenget og prøve ut velværeavdelingen, og god tid til å senke farten og roe kropp og sinn.

Yoga og velvære i smilets land

Sammen skal vi bruke dagene på å bevege oss, puste og spise oss til helse og lykke i smilets land. Så, la oss bringe fram ditt indre smil – det som får hjertet til å boble og øyene til å stråle litt ekstra - i fantastiske Thailand.

Stedet

Phuket er en øy og en provins i Thailand og ligger i Andamanhavet, i den sørvestlige delen av landet. Det er den største øya i Thailand og er forbundet med fastlandet via en bro.

Øya tilbyr vakre strender, herlige serverdigheter, pulserende natteliv, tradisjonell kultur og et bredt utvalg av aktiviteter: snorkling, dykking, båtturer til nærliggende øyer, elefanttrekking og besøk til buddhistiske templer.

Phuket tilbyr et variert utvalg av mat, inkludert deilige thailandske retter og sjømat. Lokale markeder og gatekjøkken gir deg muligheten til å smake på autentisk thailandsk mat.

Overnatting

<p>Bildecollage fra <strong>Hilltorp Wellness Resort</strong></p>

Hilltop Wellness Resort

Forestill deg at du våkner mens solens milde stråler kaster sine første stråler over Andamanhavet. På terrassen med magisk utsikt står du, klar for yogaøvelser i soloppgang. Soloppgangen blir en metafor for fornyelse, håp og løftet om en strålende dag.

Slik begynner dagene på Hilltorp Wellness Resort, for så å fortsette med delikat og sunn frokost. Så tar du dagens valg; blir det bassenget, stranden, en båtutflukt eller kanskje en kulturell opplevelse?

Etter dagens program kan du tillate deg selv noen gode timer i hotellets flotte spa- og velværeavdeling. Når kvelden faller på spiser du en herlig middag i selskap med dine nye reisevenninner – som du kanskje ikke kjente ved avreise?

Hotellets restaurant er kåret til en av de 25 beste i Phuket, de serverer bland annet Thai tapas – delikate småretter med lokale ingredienser. Alle deres retter er inspirert av landet, urter og sunn og helseriktig mat. Du kan gjerne være vegetar når du bor på Hilltorp Wellness Resort- de tilbyr både vegetar og vanlig mat.

Romstype: delt superior Hillview, enkeltrom eller suite mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Hotellrommene er lyse, moderne, behagelige, og alle har 2 store queen size senger. Privat bad og dusj og alle fasiliteter. De er 30 m2 store og har utsikt mot fjellene bak hotellet.

Om du ønsker kan du bestille en suite, disse er 60 m2 store og har utsikt over Andamanhavet. Tillegget for dette er kun 2000,- pr person for 9 netter når 2 personer deler.

Les mer

Leder

Ingrid Qvam Loe

Reisetyper: Yogareise

Ingrid har erfart, og kjenner fra et dypt sted i hjertet, at alle kan finne sin vei til en bærekraftig helse. Med yoga, trening, langsomme pust og stillhet, gjennom samtaler, berøring og ved å koble oss på naturen fyller vi på vår egen verktøykasse. Sammen med en god dose humor, lek og kreative løsninger fargelegger vi veien mens vi går den. Når kvinner møtes oppstår det mer enn vi på forhånd er i stand til å forestille oss.

Hun brenner for den holistiske helsa, finne balansen og ikke minst sammenhengen mellom de fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle lagene i mennesket. Ingrid brenner for at alle mennesker, og spesielt kvinner i alle aldre, skal finne sin unike stemme, sin naturlige kraft og indre styrke.

Portrettbilde av Ingrid Qvam Loe
Les mer om Ingrid Qvam Loe

Program

Nivå

Med Ingrid som yoga-leder, kan du forvente en intuitiv tilnærming til både yoga og andre fysiske treningsformer.

Yoga er for henne en dans, en dialog. Yoga oppstår i det rommet vi møtes. Intensjon er at yoga er for alle, vi tilpasser til at det kjennes godt og riktig ut i kroppen. Glede, humor og litt uhøytidelighet blandes inn i det kunnskaps- og erfaringsbaserte. Ingrid vil alltid bringe inn det dypere perspektivet, det emosjonelle, mentale og sjelelige inn i menneskemøtene.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 17. januar 2025

Antall dager:12

Pris fra: 29 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur med Emirates
 • 10 netter i delt rom på stilig hotell
 • Transfer tur/retur
 • Norsk leder som er med hele veien fra og til Norge
 • Frokost daglig
 • 3 felles middager
 • 2 felles utflukter
 • 2 private busstranpsorter til paradis strender
 • Shuttelbus daglig til andre strender
 • Herlig fellesskap med nye reisevenner
 • Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegrantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Dubai
Dato:17. jan.
Avgang: 17. januar - kl. 14.10
Fly fra: Dubai
Fly til: Phuket
Dato:18. jan.
Avgang: 18. januar - kl. 03.00
Hjemreise
Fly fra: Phuket
Fly til: Dubai
Dato:28. jan.
Avgang: 28. januar - kl. 23.45
Fly fra: Dubai
Fly til: Oslo
Dato:29. jan.
Avgang: 29. januar - kl. 07.35

Andre reiser til Thailand

La oss bringe fram ditt indre smil – det som får hjertet til å boble og øyene til å stråle litt ekstra - i fantastiske Thailand.